Корпоративен дизайн - лого и бранд идентичност

Бранд идентичност

Известен също като корпоративна идентичност или бранд идентичност на марката, е неразделна част от всеки бизнес.  Силният корпоративен дизайн може да помогне на бизнеса да изпъкне на претъпкания пазар, да увеличи разпознаваемостта на марката и в крайна сметка да стимулира продажбите.

Печатната реклама - в днешната цифрова ера

печатна реклама

Въпреки, че някой смятат, че печатната реклама е умираща медия, това не е съвсем така. Корпоративния имидж е много важен за представянето на бранда, а за него допринасят рекламните материали. Печатна реклама, включва дизайн и печат на визитки, флаери, листовки, дипляни, брошури, менюта за заведения, каталози и др.

Проектиране на стелажи - разработка и дизайн

стелажи

Стелажите представляват сцената на вашия продукт, те трябва да са визуално привлекателни, със здрава конструкция, предназначени да привлекат вниманието към вашите продукти, от страна на клиент, в търговския обект. Те са свободностоящи и могат да бъдат поставени навсякъде.

Брандиране на търговски обекти - дизайн и изпълнение

търговски-обекти

Брандиране на търговски обект е бръз и ефективен начин да информирате потенциалните клиенти за продуктите или услугите, които предлагате. Благодарение на богатия избор от медии, имате възможност да създадете открояваща се визия за вашия бранд и търговски обект.

Палетни зони, търговски щандове - брандиране

палетно

Брандирането на палетни зони и щандове, е чудесен начин да привлечете вниманието на посетителите към вашия продукт в търговските обекти. По този начин бързо и лесно, вашите клиенти ще могат да Ви намерят, а вероятността да стигнете до нови потребители е много голяма.

Проектиране, дизайн и производство на опаковки

opakovki

Опаковката е единственият начин един продукт да бъде забелязан на рафта от потребителя. За тази цел, дизайнът трябва да е привлекателен,  открояващ се от останалите, подходящ за продукта и харесващ се на целевата аудитория . Дизайнът може пряко да повлияе на успеха или неуспеха на продукта.

3D моделиране на продукти, конструкции и стелажи

3Д модел

Показването на дизайна на продукт, конструкция или стелажи чрез 3D моделиране е бърз и лесен начин, чрез който да покаже как ще изглеждат продуктите Ви.
След като един 3D моделът бъде създаден, той може да се използва на различни платформи като сайтове за електронна търговия, уебсайт и др.

Брандиране на автомобили - проект и/ или изпълнение

cars

Брандирането на вашия фирмен автомобил, представлява неагресивна реклама на вашия бизнес. Това е рентабилен и практичен начин да популяризирате вашата компания и да привлечете нови клиенти. Рекламата на превозното средство може да издържи най-малко 5 години, което я прави добра инвестиция.

Проектиране, изработка и поддръжка на сайтове, SEO оптимизация

сайт

За да представите вашите продукти и услуги ви е нужен  функциониращ уеб сайт. Правилната му поддръжка е задължителна. 

Фирменият сайт е най-големият дигитален актив на вашата фирма и като такъв изисква да бъде направен с мисъл за целевите аудитории на дейността ви. 

Непрекъснато обновяване са сайта е необходимо, не само за неговата сигурност, но и за да покажете на Google, че той е „жив“ и се развива. 

Създаване, разработка и поддръжка на социални мрежи

social-network

Те позволяват да откиете и да достигате до клиентите си, по бърз и евтин начин. Също така да откриете нови аудитории, които да запознаете с продуктите си.


Планирането на постове за период напред и оригиналното съдържание ще Ви дадат възможност да останете актуални и да давате допълнителна стойност на аудиторията си. 

Shopping Basket