социални мрежи

3-те задължителни стъпки - създаване, разработка и подържка на социални мрежи

Социални мрежи – защо са важни за вашия бизнес?

Социалните мрежи позволяват да достигате до много хора по бърз и евтин начин. В днешно време е много важно как изграждате лицето на  вашия бизнес. Близкият контакт, който тези платформи позволяват е незаменим. Това е пътя, по който да откриете нови потенциални клиенти.
Оригиналното съдържание и редовните постове, ще Ви дадат възможност да останете актуални и да давате допълнителна стойност на аудиторията си.

Знаете ли, че?

Около 60% от българите ползват социални мрежи и за голяма част от тях те са един от основните източници на информация. Средната дневна продължителност на използване на социалните мрежите е 2 часа и 27 минути (Януари 2022 г.).

Чрез социалнитe мрежи, скъсявате дистанцията между вас и клиентите си. Комуникацията става много по-лесно и по-бързо, което е от голямо значение за хората в този забързан свят.

Какво е маркетинг в социалните мрежи?

Това е процес на създаване на съдържание за социалните мрежи с цел популяризиране на продукти или услуги, разпознаваемост на бранда, привличане на трафик към вашия сайт, а с това и увеличение на продажбите си.

Социални мрежи – какво означава поддръжката?

Регулярното публикуване на ново съдържание под различни форми, като видеа, постове, полезни статии и публикации с добавена стойност.

Непрекъснатият контакт ще превърне вашата аудитория в лоялни клиенти и „адвокати“ на марката. Това неминуемо ще повлияе на избора им, когато се наложи да вземат решение и те ще предпочетат вас.

Как действаме ние:

 • Ще направим сериозно проучване на съдържанието, което се търси във вашата сфера на работа.
 • Ще разгледаме социалните мрежи на вашите конкуренти – от там ще проличи не само какво съдържание се търси, но и какво липсва.
 • Ще ви предложим създаването на двуседмични или месечни рубрики, които ще карат потребителите да се връщат отново на вашата странница. 
 • Създаване на дълго видео съдържание, което може да се използва отново на части е много добра инвестиция. Пример – видео лекция по дадена тема, която да може да се комуникира на къси видеа за продължителен период от време. 
 • Обучителни къси видеа, които да разясняват на клиентите ви силните страни на вашите продукти и услуги. Социалните мрежи са отличен инструмент за първи среши с бъдещи клиенти. 
 • Създаваме календар с всичките ни предложения, през който ще ви е лесно да одобрите или коментирате работата ни.
 • Включване в календара всички национални или ъдачни за бранша ви празници и поздравяваме аудиторията ви с подходяши оригинални послания. 
 • Дори когато има дублиране на съдържание за различните социални мрежи, го правим по различен начин, за да не откажем хората да ви следват навсякъде. 
 • Адекватни отговори дори и на най – критичните коментари. Можете да разчитате на чуството ни за такт и на опита ни.  

На кого се доверяват хората?

Хората се доверяват на бранд, чиито социални мрежи имат много повече последователи от конкуренцията му. Наличието на много хора в каналите ви гарантира, че там ще текат дискусии. От голямо значение е и постоянството в публикациите. Често се случва да си кажат: „Има някакъв проблем с този бизнес – виж не са публиували нишо от месеци“.

Това че сте активни в социалните мрежи означава че бизнесът е жив, и че могат да ви се доверят.
Може да помолите клиентите ви да комуникират с вас публично и да оставят мнението си за получените услуги или продукти, което автоматично ще вдигне доверието към бизнеса ви.чи

Какво Ви предлагаме ние?

 1. Създаване на страница в социална мрежа.
 2. Идеи и план за съдържание, предоставени ви за одобрение.
 3. Атрактивни дизайни на публикациите, като спазваме и налагаме бранд правилата на марката ви.
 4. Анализ на вашите цели и създаване на стратегия за реклама.
 5. Управление на рекламни кампании.
 

Защо да изберете нас?

Ние притежаваме необходимия опит и знание.
Имаме екип от опитни дизайнери, които познават довре всички видове съдържание. За нас работата е удоволствие – можем да бъдем вашия нов съдружник. 🙂