за нас

можем да реализираме
всеки проект!

Малко история

Севън Старс ЕС ПИ Ю / Special Project Unit – SPU / е рекламна агенция създадена, като подразделение, занимаващо се с необикновените проекти и идеи на клиентите. С течение на времето се обособихме, като самостоятелна фирма, трупаща опит не само в „специалните“ проекти, но и в печатната реклама, разработка на опаковки, проектиране и производство на стелажи, външната реклама и 3D визуализации, които съпътстват бизнес ежедневието на нашите клиенти и партньори.

За нас винаги е било много важно да постигнем високо качество в реални срокове, като търсим най-оптималният вариант за хората, с които работим.

Какво се случва сега

Рекламната агенция разполага с висококвалифициран екип от специалисти – дизайнерски, проектантски и технически отдели, съставени от амбициозни специалисти от всички възрасти, който не можете да изненадате с вашите желания.

Следим най-модерните технологии и най-новите материали, които непрекъснато навлизат в сферата на рекламната дейност – за нас е нещо като хоби да научаваме непрекъснато нови неща! Имаме собствена база, която ни позволява производство съчетаващо различни материали – велпапе, шперплат, метал, ПДЧ, MDF и различни видове PVC материали.

В какво вярваме

Гледаме на клиентите си като на съдружници – искаме бизнеса им да успешен и да се развива.
За да отговорим на нуждите им, благополучно направихме голямата стъпка от обикновена рекламна агенция до такава, занимаваща се с дигитален маркетинг.

Когато си създал един продукт (търговска марка, опаковка, дислпейбокс, стелаж), го познаваш много добре. Тогава е много лесно да правиш дигитално съдържание за него.
Работим във всички  канали – създаване и оптимизиране на сайт, поддържане и развиване на социални мрежи и работа с реклама.

Като рекламна агенция с повече от 25 опит в бранша си даваме сметка за предизвикателството да сме винаги актуални с това което се търси. Точно лоялните ни клиенти бяха тези, които ни помогнаха да не изоставаме, като поискаха от нас неща, които не бяхме правили. Сега смело можем да заявим, че правим сайтове, които да отговарят на съвременните изисквания, майстори сме в измислянето на печеливши стратегии в дигиталния маркетинг. Пълни сме с идеи за съдържание за вашите социални мрежи и с лекота ги изпълняваме сами. 

За нашия дигитален дом – spu.bg

Сайта е основният дигитален актив за всяка фирма. Но той, по някакъв начин може и трябва да ви даде представа за личностите, които движат бизнеса. Това е мястото, на което ще разберете кой сме ние, какво можем и какво сме правили до сега.  

Тук едва ли ще успеем да изчерпим темата за това какво сме свършили през годините, но се надяваме да усетите енергията която създаваме, когато работим с нашите клиенти. Различните проекти са качвани от различни хора и може да усетите лека разлика в стила, но така е дори по-забавно.
Различни неща вземат превес в нашите разкази – при някои е натрупан голям опит от практиката, при друг е престижно образование, а при трети, е… третият може да е по-добър разказвач на истории. Можем да ви обещаем само, че и в трите случаи няма да ви е скучно.

И не на последно място – нашите ключови предимства:

  • Бързи сме – знаем, че планирането е труден процес. Понякога дори е невъзможно, заради обстоятелства или просто заради това, че добрите идеи са ви хрумнали в последният момент. Ако сме информирани, че проекта е спешен, можем да реагираме много бързо. Пробвайте ни! 😉
  • Опитни сме – познаваме, може би не всички, но ужасно много материали, машини, инструменти, процеси и технологии.
    Работим от много години и следим новостите в бранша. Борим се за по-ниска производствена сена, за да може и вие да сте доволни.
    Движени от неизчерпаемо любопитство сме готови да експериментираме заедно с вас до постигането на целта…
  • Доста сме и работим заедно – едва ли е било съзнателно решено някога, но през годините сме се научили да включваме в обсъждането на проектите всички – от дизайнерите, на които им идва понякога луди и неизпълними идеи, през колегите, които режат на рутера и лазера до тези които са непрекъснато в движение – нашите монтажници. Тази схема се оказа много добра по отношение на добрите идеи и отстраняването на грешките по тях.

 

Запознайте се с някои от хората,
работещи в нашата реклама агенция

mila_

Мила

Ръководител проекти и проектант
danny

Дани

Графичен и UX, UI дизайн
suzi

Сузи

Графичен дизайн и видeо обработка
Katerina

Катерина

Графичен дизайн и дигитален маркетинг
Maria

Мария

Офис мениджър
Ilian

Илиян

Сътрудник проекти и логистика