Брандиране на търговски обекти

Брандиране на търговски обекти - какво трябва да знаем?

Брандиране на търговски обекти е бръз и ефективен начин да информирате потенциалните клиенти за продуктите или услугите, които предлагате на мястото на продажба.

Изграждането на бранд е многостранен процес и е съществено да наблегнете на идентичността си точно с визията на търговският си обект. Това ще го направи разпознаваем, ще създаде чувство на доверие и лоялност.

Може да използвате това лично ваше място за реклама на новите си продукти и текущи промоции.  Това е най-бързият начин да „говорите“ на клиентите си. 

Брандиране на търговски обекти 

Тук ще разгледаме няколко причини, поради които е толкова важно как изглежда търговскията ви обект.

1. Открояване от конкуренцията

Добре брандирана витрина може да помогне за привличането на потенциални клиенти към вашия магазин, като по този начин ще го открои от конкуренцията.

Това може да се постигне чрез използването на смели цветове, привличащи вниманието графики и атрактивни снимки на продуктите. 

Като направите витрините си визуално привлекателни, можете да привлечете клиенти и да ги насърчите да влязат в магазина ви. 

2. Доверие в марката

Добре брандираният търговски обект може да ви помогне за изграждането на доверие и лоялност на клиентите, тъй като предава ангажимента на магазина ви за качество и надеждност. 

Това може да бъде постигнато чрез използването на висококачествени графики, внимание към детайлите и добре представени продукти. Като създадете силен и запомнящ се имидж на марката, можете да насърчите клиентите да се връщат в магазина ви за бъдещи покупки.

3. Информираност

Чрез брандиране на търговски обекти,  може да информирате потенциалните клиенти за вашите предложения и продукти. 

Това може да включва информация за нови продукти, промоции и услуги. Добре оформената витрина може също така да помогне за предаването на цялостната естетика на магазина ви, позволявайки на клиентите да добият представа какво могат да очакват от вашия магазин още преди да са влезли в него.

4. Увеличаване на продажбите

Брандирането на търговски обекти може да доведе до увеличаване на продажбите, като привлече нови клиенти. Освен това добре брандираната витрина може да спомогне за импулсивни покупки чрез представяне на продуктите по атрактивен и убедителен начин. 

5. Репутация

След като клиентите са посетили магазина, може лесно да се установят дългосрочни отношения, с тях а по този начин това допринася за цялостния успех на магазина. 

Brandirane na tyrgovski obekt

Брандиране на търговски обекти може да стане чрез:

 – Брандиране на витрини на търговски обекти; 

 – Обличане на фасадата на търговския обект;

 – Специално създадени светещи рекламни съоръжения.

Брандиране на витрини на търговски обекти или витринна реклама, какво трябва да знаем за нея?

Представлява рекламна визия на вашия бранд, поставена върху витрините на търговският ви обект. 

Може да се изпълни по два начина, с Перфо-фолио  и с пълтно PVC фолио.

Перфо-фолиото, има множество малки дупчици и позволява на светлината да влиза в обекта.

ПВЦ фолиото е плътно и не позволява влизане на слънчева светлина. Подходящо е за облепване на витрини с надписи, ефектни графики. 

Най-ефектни визии се получават при смесване на двата материала.

Обличане на фасадата на търговския обект

Представлява обличане на фасадата. Може да се осъществи с различни медии, като еталбонд, плексигла, които предварително са напечатени с атрактивн визия.

Светещи рекламни съоръжения

Светещите реклами могът да бъдат външни и вътрешни. Под формата на светещи букви и  табели. Лицето на рекламата може да се изработи от плексиглас за задно осветяване или винил, като визията може да е напечатена с директен печат или фолио. 

Защо да изберете нас за брандиране на търговския си обект?

Опит
С дългогодишния си опит в бранша ние успешно сме помогнали на множество обекти за търговия.

Индивидуален подход
Ние вярваме в индивидуалните решения. Ще направим визията на търговския обект да отразява вашия бранд.

Цялостни услуги
От дизайна на логото и цветовите палитри до указателните табели и естетиката на магазините – ние предлагаме пълен набор от услуги за брандиране, за да повишим цялостната привлекателност на вашия търговски обект.

Готови ли сте да издигнете марката на вашия търговски обект на нови висоти?

Свържете се с нас още днес.