Рекламна стойка за тротоара – самостояща

Рекламна стойка изработена по проект на клиент. Готови сме да разработим подобна за вас, но не и същата. 😉

Интересен проект предоставн ни от клиента

Рядко се случва да поемем поръчки за единични бройки. Един ден се обажда непознат и казва: “ Пуснах ви една картинка на рекламна стойка по мейла – дали можете да я направите? Искам да я изваждам и прибирам пред кафето ми. Целта е забавен герой да кани хората вътре. Като влязат ние ще си задържим с нашия Хотдог.“

Разработвали сме подобна рекламна стойка за Nescafe, но много по „скучна“.

Приехме проекта като предизвикателство! Измислихме няколко варианта. Обсъдихме ги избрахме победителят – точно този проект, най-изпълнимия! 🙂

Направихме няколко проби, в които използвахме различни видове материали. Получи се една симпатична рекламна стойка за тротоар – Весел Хотдог, изскачащ от пържени картофки.

Рекламна стойка – изработка:

метална подконструкция, която да осигури стабилност и издръжливост на стойката. Може да се използва стоманена (прахово боядисана) или алуминиева рамка, която да е подходяща за външна употреба и да може да издържи на различни атмосферни условия;

PVC рязано по крива с директен печат – за изработката на визуалната част на стойката, може да се използва материал, който да бъде рязан по крива, за да създаде желаната форма и дизайн. Избрахме олекотено PVC, защото е  издръжливо и устойчиво на влага и вредни атмосферни влияния, което го прави подходящ за външна употреба.

Нарисувахме ходдога с висока резолюция и преди да го изрежем по крива го пуснахме на директен печат. Този начин на печатане е точно за елементи, които се използват навън, защото има висока устойчивост на драскане и е прахоустойчив;

– бял гъвкав PVC кант – тънък лист от матово PVC, изрязан на ленти и залепен по ръба на стойката. Този кант придава на стойката завършен и професионален вид. Покривайки ръбовете, не само добавя естетическа стойност, но и помага те да се предпазят от евентуални наранявания и износвания.

При избора на материалите трябва да се имат предвид бюджетните ограничения, дълготрайността на материалите, лесното почистване и поддръжка, както и съответствието с визията на рекламата или бранда, който ще се представя.

Въпреки, че финансово подобни проекти не ни носят много, ние им се радваме. Те ни дават възможност да изпробваме различни нови материали и технологии. Това е нашият начин да се запознаваме с много неизползвани до сега материали и да ги пробване за какво стават. 

И така 🙂 – да ви поканим да поръчате вашата персонализирана рекламна стойка при нас. Можете да разчитате на уникален дизайн, който отговаря на вашите нужди и представя вашата марка или продукт по най-добрия начин.
Очакваме с нетърпение да работим с вас и да видим какво предизвикателство сте ни приготвили!

рекламна стойка