Ние сме рекламна агенция с по-широк обсег на действие, което е резултат oт нуждите на нашите ключови клиенти.

print-head

Печатна реклама и корпоративен дизайн

Занимаваме се с разработка на дизайн, рекламни концепции, разработка на корпоративна идентичност или марка.
Друга силна страна в услугите, които предлагаме е дизайн и криейтив на опаковки и етикети на продукти, организация, идейна и графична обосновка на рекламни кампании.

stelaji-head

Разработка на стелажи

За нуждите на наши клиенти сме правили разработки на специализирани стелажи по задание, но също така сме много добри в разработката на стандартно търговско оборудване. Агенцията разполага със собствена производствена база и екип с дългогодишен опит в областта.

branding-head

Брандиране на търговски обекти

Някои от по-малките търговски обекти, които обслужваме не разполагат със собствен бранд, но успешно се възползват от нашите услуги. Имаме голям опит в разработката на подобни дизайни, като в последствие сме извършвали успешно и брандирането на голям брой обекти.

palet-head

Палетни излагания

Напоследък големите вериги от магазини имат изисквания към корпоративните си клиенти да правят интересни и оригинални палетни излагания. Смело можем да кажем, че сме най-опитната фирма в този сектор с над 50 изпълнени проекта за последните 2 години. Разполагаме с наши екипи във всички големи градове на България, които да изпълнят монтажите според изискванията на търговските вериги.

Вижте още…

Палетни излагания
Външна реклама
Разработка на стелажи